Rosmarinswinger

Frisk og stimulerende sæbe med æterisk olie af Rosmarin og Lavendel.

Duften af Rosmarin er aromatisk og rensende. Vi har afbalanceret rosmarin med lavendel, og det gør sæben velegnet til et forfriskende morgenbad.

Sæben er marmoreret med sort, økologisk ler fra Australien, der giver en spændende grafisk effekt, og gør hver sæbe til et lille stykke unika.

Hovedingrediensen i alle vore sæber er økologisk jomfruolivenolie.

Varenummer (SKU): 1.02 Kategori:
(3 kundeanmeldelser)

57,50 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold

Indhold:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate). Sort, økologisk ler fra Australien (clay). Æterisk olie af Rosmarin (Rosmarinus officinalis) og Lavendel (Lavandula angustifolia), (limonene*, linalool*, geraniol*)

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

100 gram

Mere om vore sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en familie, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

3 anmeldelser af Rosmarinswinger

 1. Gry sejr Jensen

  Fantastisk lækker sæbe,som hele familien kan benytte. Ingen tørre hænder efter håndvask. Drøj i brug og en fantastisk dejlig duft som holder længe 🙂

 2. Hanna

  It’s absolutely brilliant! Not only does this soap look great, but from the first moment I smelled it I was in love. My whole bathroom smells like their Koge shop and whole family and guests love it!
  10/10 would recommend and buy for all my friends!

 3. Christina

  Verdens bedste sæbe! Intet mindre. Jeg kommer aldrig til at bruge andet til min krop.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Læbebalsam

  Mynte læbebalsam

  Tørre og sprukne læber bliver friske og smidige. Langtidsvirkende

  57,00 kr.
 • Balsam til hænder, fødder og krop

  Håndbalsam

  38 gram

  79,00 kr.
 • Æteriske olier

  Rosmarin

  Frisk og opkvikkende

  47,00 kr.