Barbersæbe

Dette er en frisk og kølende barbersæbe, som kan skummes op med en barberkost eller blot med håndfladerne. Sæben indholder æterisk olie af teatree, som er valgt  på grund af oliens antiseptiske egenskaber.

Mange vælger også sæben til almindelig hånd- eller kropsvask.

Når du vælger barbersæbe er der flere ting, du bør lægge vægt på:

  • Sæben skal være skånsom. Tænk, hvad den sarte ansigtshud skal stå model til hver eneste dag. Først bliver den masseret med sæbeskum, som opløser hudens naturlige fedtlag. Derefter bliver der trukket en skarp kniv hen over overfladen, som trækker og forstyrrer skægstubbenes hårsække. Til sidst lidt sprit, som også må være lidt chokerende for hudcellerne. Det mindste man kan gøre for huden er at bruge en mild og naturlig sæbe.
  • Sæben skal være nem at skumme op. Den skal give et tæt, tast skum, som bliver siddende mens man barberer sig.
  • Sæben skal være velduftende. Det er lige under næsen, man skal bruge den.
Varenummer (SKU): 1.10 Kategori: Tag:

57,50 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Barbersæbe, indhold:

Forsæbet olivenolie* og kokosolie*. Aloe Vera.  Æterisk olie af lavendel, tea-tree, pebermynte og krusemynte.

*økologisk ingrediens

Ingredients: Sodium olivate, sodium cocoate. Aloe barbadensis, lavandula officinalis oil, melaleuca viridiflora, mentha piperita, mentha spicata. Limonene**,linalool**,

** Naturligt forekommende i æteriske olier

 

Vægt 100 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Barbersæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *