Pink Patchouli

Duften af Pink Patchouli er dyb, aromatisk og let jordagtig. Afbalanceret med Lavendelolien giver Patchoulien en duft, der spiller fint sammen med sæbens romantiske udseende.

Patchouliolien er kendt som en beroligende, sensuel olie. Det samlede duftindstryk en karakteristisk, ren, behagelig duft, som både mænd og kvinder vil synes om.

Hovedingrediensen i alle vore sæber er økologisk jomfruolivenolie.

 

Varenummer (SKU): 1.03 Kategori:
(1 kundeanmeldelse)

57,50 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold

Pink Patchouli sæben består af forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Patchouli (Pogostemon Cablin) og Lavendel (Lavandula angustifolia), (limonene*, linalool*, geraniol*).  Rosa ler (illite).

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

100 gram

 

Mere om vore håndlavede sæber

 

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster. Dette gælder ikke mindst for Pink Patchouli, som indeholder æteriske olier af lavendel og patchouli.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

Er du stadig i tvivl om, hvilken sæbe, du skal vælge?

Vi har netop tilføjet et blogopslag om, hvilken sæbe, du bør vælge. Her kan du læse mere.

 

1 anmeldelse af Pink Patchouli

 1. Hanna

  Yes yes yes! This soap is pure magic. My boyfriend uses it to wash his hair (google “no shampoo”) and smells like the best of hippies (it’s a good thing). After all patchouli is a strong aphrodisiac… 😉

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Olier til krop og ansigt

  Patchouli kropsolie

  Kropsolie med med behagelig duft af patchouli

  129,00 kr.
 • Æteriske olier

  Patchouli

  Eksotisk, sensuel og luksuriøs duft

  52,00 kr.
 • Bodyscrubs

  Patchouli Scrub

  Med økologisk rørsukker og æterisk olie af patchouli og lavendel

  147,00 kr.