Mynte læbebalsam

Tørre og sprukne læber bliver bløde og smidige. Hele dagen!!!

Sæbeværkstedets serie af læbebalsam, som er fremstillet af rene enkle og naturlige ingredienser, som både giver fugt til læberne her og nu, men som også virker plejende og helende over længere tid.

Vi har jo lavet vore læbebalsams så vi selv har lyst til at bruge dem. Og det skal ikke være som at slikke på et bolsje, hver gang man køre tungen hen over læberne. Lidt duft må der dog godt være, og denne læbebalsam har en frisk og kølende duft af mynte.

Varenummer (SKU): 11.54 Kategori:

57,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Læbebalsam med Mynte indeholder: Økologisk jomfruolivenolie, økologisk sheasmør, økologisk bivoks, sojaolie, jojobaolie og morgenfrueolie. For duft har vi tilsat olie pebermynte og krusemynte.

Ingredients: Olea europea fruit, butyrospermum parkii butter, cera alba, glycine soya oil, calendula officinalis flower oil, simmondsia seed oil, mentha piperita oil, mentha viridis leaf leaf oil, Limonene.

Mere om ingredienserne
Bivoks

Bivoksen absorbers ikke af huden men lægger sig som en beskyttende hinde, som huden kan ånde igennem. Det modvirker hudirritationer, binder fugten i huden og virker cellegendannende.

Sheasmør (som nogen kalder Shea Butter, men nu er vi jo i Danmark…)

Sheasmør er et af naturens vidundere, som udretter mirakler for din hud (ups, har du hørt den før? Det er dog ikke desto mindre rigtigt). Virker helende og beskyttende, og er så godt at vi i Sæbeværkstedet har valgt at føre to forskellige slags rent sheasmør. Én som er uraffineret, taget lige op af gryden så at sige, uden at der er gjort noget som helst for at sløre den lidt specielle duft, som sheasmør har (læs her), og en som er raffineret, hvor duften er fjernet (læs her)

Morgenfrueolie 

Virker rensende

 

Indeholder 14 gram

Dåsens mål: Ø42 mm, højde 18 mm

Holdbarhed: 1½ – 2 år fra købsdato.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mynte læbebalsam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *