Hamp badesæbe

Denne sæbe hænger på en hampsnor, som er trukket igennem sæben. Den er praktisk at have med sig i badet, og hvis den hænger på en krog, holder den bedre, for sæbe har bedst af at tørre igennem, når den er blevet brugt. Mild sæbe til krop og hår

 

Hampolie, der presses af hampplantens frø, besidder en lang række gode hudplejende egenskaber. Den virker helende og reparerende, og sæben er således god til både hud og hår, ikke mindst tør, irriteret hud eller hårbund.

Sæben er uden æterisk olie og kan derfor anvendes af både børn og de fleste allergikere.

Varenummer (SKU): 8.01 Kategori: Tags: ,

85,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold:

Hamp badesæbe er fremstillet af forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate), forsæbet olie af hampfrø (sodium cannabis sativa)

Vægt 150 gram.

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Vores sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en familie, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hamp badesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *