Spansk Jernurt

Denne sæbe er rigtig god til hænder og krop. Med sit indhold af birkes er det en rigtig god skrubbesæbe, som giver et mildt skrub i badet.

 

Varenummer (SKU): 1.15 Kategori:

57,50 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold i Spansk Jernurt:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate),  forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Thymus Hyemalis Leaf Oil, Cocos Nucifera Oil, Papaver Somniferum Seed

Vægt 100 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spansk Jernurt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *