Rosmarin

Æterisk olie af Rosmarin har en stærk, frisk, gennemtrængende, mynte-urteagtig duft. Duften er opkvikkende og stimulerende. Det kan være gavnligt at dryppe lidt rosmarinolie på en serviet eller en duftklods, som man har i nærheden, når foretager sig søvndyssende ting som for eksempel at læse til eksamen eller køre bil.

5 ml.

Varenummer (SKU): 80.77 Kategori:

47,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Æterisk olie af Rosmarin udvindes af rosmarinplantens blade ved dampdestillation. Denne olie kommer fra Spanien, men den lyngagtige plante vokser mange steder, også i Danmark. Måske har du den selv i urtebedet, så du kan tage en stilk ind, når du laver lammekølle.

Den friske duft går godt sammen med andre dufte. for eksempel bruger vi æterisk olie af rosmarin sammen med andre æteriske olier i sæben Rosmarinswinger, i Hamp kropsolie, i Hamp Bodyscrub, og i vores Fodbadesalt.

 

Generelt om æteriske olier

Æterisk olie er ren natur i fortættet form. Olien udvindes af blomster, bark, træ, skal, blade eller andet. Der er flere måder, olien udvindes på. Koldpresning, hvor man mekanisk klemmer saft og olie ud, er én måde. Destillation er en anden. Her sendes varm damp gennem plantematerialet, og når dampen fortættes, vil en del af væsken være olie.

Advarsel, som gælder omgang med alle æteriske olier:

Brug ikke æteriske olier ufortyndet, hverken indvortes eller udvortes på kroppen, uden kyndig vejledning af en uddannet aromaterapeut. Det gælder især for gravide, børn, personer med fysiske sygdomme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosmarin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Æteriske olier

  Aroma Diffuser

  Vapor

  525,00 kr.
 • Æteriske olier

  Aromaklodser 4 stk

  Et par dråber æterisk olie på en aromaklods giver duft

  35,00 kr.