Håndbalsam

Når dine hænder føles som et stykke groft sandpapir fra Jem & Fix. Når dine børn siger ”av”, når du stryger dem kærligt på kinden. Når du har brugt hænderne dagen igennem til at arbejde med, og det kan man både se og mærke på dem. Så er det rigtig godt at slutte dagen med at smøre dem med ”Milde Hænder” Håndbalsam.

Dine hænder bliver udsat for lidt af hvert i løbet af en dag. Slid, kulde og hyppig vask gør at hænderne kræver særlig pleje. Denne reparerende balsam er god mod revner, sprækker og tør hud.

Varenummer (SKU): 14.52 Kategori: Tags: ,

79,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Håndbalsammen er meget drøj i brug. Tag en smule op i hånden, og massér det langsomt og grundigt ind i hænderne.

Balsammen trækker ikke ind på et øjeblik. Giv dig selv 5 minutter, hvor du ikke skal bruge hænderne til noget andet..

 

Indhold

Milde hænder Håndbalsam indeholder olivenolie, bivoks og sheasmør (altsammen økologisk), en idéel kombination af helende, blødgørende og beskyttende ingredienser. Balsammen er desuden tilsat helende olie af morgenfrue og lidt æterisk olie af rosmarin og citron.

INCI: Olea europea, Butyrospermum parkii, cera alba, calendula, rosmarinus officinalis, citrus limonum. (limonene, linanol, citral, linalool).

38 gram

Holdbarhed: 1½ – 2 år fra købsdato.

 

Mere om ingredienserne i Milde hænder Håndbalsam
Bivoks

Bivoksen absorbers ikke af huden men lægger sig som en beskyttende hinde, som huden kan ånde igennem. Det modvirker hudirritationer, binder fugten i huden og virker cellegendannende.

 

Sheasmør

Sheasmør er et af naturens vidundere, som udretter mirakler for din hud (ups, har du hørt den før? Det er dog ikke desto mindre rigtigt). Virker helende og beskyttende, og er så godt at vi i Sæbeværkstedet har valgt at føre to forskellige slags rent sheasmør. Én som er uraffineret, taget lige op af gryden så at sige, uden at der er gjort noget som helst for at sløre den lidt specielle duft, som sheasmør har (læs her), og en som er raffineret, hvor duften er fjernet (læs her)

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndbalsam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Balsam til hænder, fødder og krop

  Håndbalsam

  75 gram

  108,00 kr.
 • Faste sæber

  Morgenfrue

  Særdeles mild

  57,50 kr.
 • Børster og kamme

  Neglebørste

  God neglebørste til hjemmet

  127,00 kr.