Havsæbe med snor

  • Sæben hænger på en snor. På den måde har man fat i sæben, uden at den smutter fra én.
  • Sæben er desuden monteret med en champangeprop (Champagne, Cava, Cremant eller anden vin med bobler). På den måde synker sæben ikke til bunds.
  • Sæben har et større indhold af kokosolie end vore andre sæber. På den måde skummer sæben bedre i saltvand end andre sæber.

Sæben indeholder ingen æteriske olier – dvs. den er parfumefri

Sæben er i det hele taget en mild og skånsom sæbe for både hår og hovedbund. Og for naturen.

 

Varenummer (SKU): 8.08 Kategori: Tag:

89,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

 

Indhold:

Forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate), økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate) og forsæbet ricinusolie (sodium ricinus communis).  

Vægt 150 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Havsæbe med snor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *