Hårsæbe med snor

Denne hårsæbe hænger på en snor, som er trukket igennem sæben. Den er praktisk at have med sig i badet, og hvis den hænger på en krog, holder den bedre, for sæbe har bedst af at tørre igennem, når den er blevet brugt.

Sæbeværkstedets hårsæbe indeholder, udover grundingredienserne olivenolie og kokosolie, også Ricinusolie, der er kendt for sine positive egenskaber i forbindelse med hår.

Sæben indeholder endvidere Bukkerhornsfrø – der ifølge ayurvedaerne (gammel indisk alternativ medicinsk tradition) styrker og plejer håret og Kamilleblomst, der giver håret liv og glans

Alle olier er økologiske.

Sæben indeholder ingen æteriske olier – dvs. den er parfumefri

Sæben er i det hele taget en mild og skånsom sæbe for både hår og hovedbund

Sæben er også god til farvet hår – farven holder længere

Man bruger hårsæben som alternativ til flydende shampoo. Enten skummer man sæben op i hænderne og tager skummet op i håret, eller man skummer sæben op direkte i håret.

Selve sæben er den samme, som den man kan få i stykker á 100 gram.

Varenummer (SKU): 8.07 Kategori: Tag:

85,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

 

Indhold:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate) og forsæbet ricinusolie (sodium ricinus communis). Kamille og bukkehornsfrø. 

Vægt 150 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hårsæbe med snor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *