Morgenfrue

En meget mild og skånsom sæbe, som kan anbefales til børn og sarte sjæle. Sæben har ikke anden duft end duften af mild sæbe. Vi har tilsat ren morgenfrueolie som virker rensende. Derudover har vi rørt sæben med lidt tørrede morgenfrueblade for at give den lidt karakter.

Varenummer (SKU): 1.04 Kategori:
(1 kundeanmeldelse)

57,50 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Morgenfruesæbe indeholder: forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Morgenfrueolie. 

Vægt 100 gram.

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

Hvilken sæbe, skal jeg vælge?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken sæbe, der passer bedst til dine behov, så læs videre her

1 anmeldelse af Morgenfrue

 1. Louise

  Lækker sæbe. Udtørre ikke mine hænder nær så meget som alm “pumpe”-sæbe.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Balsam til hænder, fødder og krop

  Sheasmør, "Raw"

  68 gram, uraffineret sheasmør

  97,00 kr.
 • Sæbeskåle m.v.

  Sæbeboks

  Tag sæben med på tur

  55,00 kr.
 • Olier til krop og ansigt

  Mandelolie

  Neutral. god til massage

  89,00 kr.