Kaffesæbe

God til køkken, have eller værksted. Kaffesæben har et stort indhold af økologisk kaffe med grums. Kaffegrumset er en effektiv skrubber, der både fjerner jord fra haven, eller smøreolie, og som også evner at få hænderne til at dufte dejligt efter tilberedning af f.eks. løgsuppe, eller fisk.

Varenummer (SKU): 1.13 Kategori:

57,50 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold i kaffesæbe:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Økologisk kaffe (Coffea arabica).

Vægt 100 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

Læs i øvrigt mere om, hvilke sæber, du bør vælge til hvilke formål her…

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kaffesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Sæbeskåle m.v.

  Sæbeskål

  Udført i bøgetræ og behandlet med linolie.

  98,00 kr.
 • Sæbeskåle m.v.

  Sæbeboks

  Tag sæben med på tur

  55,00 kr.