127-rasul

Rasulsæbe

5 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

50,00 DKK

Til hud og hår. Indeholder udover rasul økologisk sheasmør, og æterisk olie af bl.a. rosmarin og patchouli, der begge har en gunstig effekt på hårbunden.

Rasul har været brugt siden midten af det forrige årtusinde til krops- og skønhedspleje af både hud og hår. Rasul kaldes også for Afrikansk eller Marokkansk Sæbejord, og er en type vulkansk ler, der stammer fra Atlasbjergene i Marokko.

Rasulen har en enestående evne til at rense og optage urenheder i hud og hår, samtidig med at den tilfører en lang række vigtige mineraler og næringsstoffer.

Kategori:

Produktbeskrivelse

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Forsæbet oliven-*, kokos-*, og palmeolie*. Sheasmør*, Æterisk olie af ceder, patchouli, rosmarin og eucalyptus. Rasul.
*) Økologisk ingrediens – i alt ca. 96%

Vægt 100 gram.

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

1 anmeldelse for Rasulsæbe

  1. 5 ud af 5

    :

    Er super glad for min Rasul hårsæbe, der skummer rigtig godt op, er nem at vaske ud, og er super god til mit krøllede hår. Og det er jo fantastisk at undgå alt det plast,. Og skal man ud at rejse er det jo ingen problemer med flydende væsker, hverken i håndbagagen eller det kan lække i toilettasken.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *