Vildrosesæbe

Vildrosesæbe har en skøn og naturlig duft, som de fleste af vore kunder holder rigtig meget af, og bliver ved med at komme tilbage til.

 • Når vi kalder sæben Vildrose, er det fordi det er den blomst, vi havde i tankerne, da vi skabte sæben. Reelt kommer duften af rosengeranium og lavendel, to skønne æteriske olier, som går godt sammen.
 • Vi har rørt sæben med tørrede rosenblade for at give sæben karakter.
 • Sæben er godt at anvende både til hænder og krop.
 • Fås også som badesæbe med snor.

 

Varenummer (SKU): 1.05 Kategori:

57,50 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

 

Indhold:

 

 

Vildrosesæbe består af forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Lavendel, (Lavandula angustifolia) og Rosengeranium (Pelargoneum graveolens, (limonene*, linalool*, geraniol*, citronellol*). Tørrede rosenblade.

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

Vægt 100 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Vildrosesæbe og alle andre sæber indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vildrosesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Olier til krop og ansigt

  Vildrose kropsolie

  Skøn, blomstrende duft

  129,00 kr.
 • Faste sæber

  Vildrose badesæbe

  Med en duft af vildrose

  85,00 kr.
 • Badesalt

  Vildrose

  Afbalancerende og beroligende

  78,00 kr.