citrongraes-badesaebe

Citrongræs – badesæbe

88,00 DKK

Sæben har en smuk gul farve og en tydelig citrusagtig duft, som er med til at gøre morgenbadet til en opfriskende fornøjelse. Citrongræs vil af mange være kendt fra asiatisk kogekunst. Planten vokser i Asien, Vestindien og Afrika. Den har antiseptiske og opkvikkende egenskaber, anbefales af aromaterapeuter bl.a. ved jet-lag.

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Indhold:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Citrongræs (Cymbopogon flexousus), (Citral*, Geraniol*, Linalool*, Citronellol*, Limonene*,).  

* Naturligt forekommende i æteriske olier

Vægt 180 gram.

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Når du køber sæben får du den leveret i en cellofanpose. Den er dekorativ og god at bruge som gave.

Alle vore badesæber på snor fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Citrongræs – badesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *