Sheasmør
Raw konsistens

Sheasmør, “Raw”

90,00 DKK

Økologisk, uraffineret med en dyb, krydret lidt jordagtig duft. Et produkt, som mange er begejstrede for.

Men lad os tale rent ud af posen: Sheasmør er lidt underligt. Duften er speciel. Konsistensen er nærmest lidt tør og grynet. Det er ikke nemt at smøre på huden. Man skal smelte det i hånden, inden man smører det ud.

Hvorfor kommer kunderne så igen og igen? Fordi de føler, at det virker.

Produktbeskrivelse

Sheasmør “Raw” er har en fugtgivende og helende virkning. Derfor kan det anvendes ved en lang række problemer, som for eksempel:

– Tør hud, hænder, albuer, fødder m..v.
– Ved solskoldning, efter afskalning
– Irriteret hud, eksem
– Efter barbering
– Strækmærker
– Insektbid- eller stik
– Små forbrændinger
– Røde barnenumser
– Sprukne læber
– Neglerødder eller “revner” i fingre
– Tørre hårspidser
– Ardannelser

Sheasmørret udvindes af en nød fra Karité træet, der vokser på den tørre savanne i et bælte ind over Afrika, fra Senegal i vest til Sudan i øst. I Burkina Faso indsamles og forarbejdes sheanødden af kvindecooperativer, og den udgør således en vigtig indtægtskilde for mange afrikanske kvinder.

Sheasmørret er kendt for sine enestående helende og beskyttende egenskaber, bl.a. har det et højt indhold af cinnamider, der giver en naturlig beskyttelse mod solens stråler.

Sheasmørret indgår som ingrediens i bl.a. håndbalsam, læbebalsam og sæber, men vi tilbyder det også i ren, uraffineret form (det er den, vi kalder “Raw”), og har mange særdeles positive tilbagemeldinger.

Sheasmørret er økologisk, certificeret af Ecocert.  Da det er uraffineret har det alle helende egenskaber intakte og en dyb, jordagtig krydret duft, som de fleste lærer at holde af.

Nettovægt 75 gram

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Sheasmør, “Raw””

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *