Hvilken sæbe skal jeg vælge?


Hvilken sæbe er den bedste sæbe for dig? Du står og skal vælge den sæbe, der passer bedst til dig, og er i tvivl om, hvilken det så skal være. På vores hjemmeside har vi jo skrevet positive ting om alle sæberne, men der må være nogen sæber, der passer bedst til lige netop dit behov.

 

Bedste sæbe til sart og sensitiv hud

Hvis du har sart og sensitiv hud, vil du naturligvis ønske en mild og skånsom sæbe.

Gå som hovedregel efter sæber, hvor der ikke er tilsat æteriske olier. Selvom vi i Sæbeværkstedet holder rigtig meget af naturens egne dufte, ved vi også godt at nogle mennesker har behov for en så neutral sæbe som muligt.

Vi kan da anbefale

Mild sæbe

Bedste sæbe til ansigtet

Netop til ansigtet er det vigtigt at vælge sæber, som udover at være milde og skånsomme, ikke udtørrer huden. Vi har to ansigtssæber, som begge har et højere indhold af olivenolie end vore andre sæber.

  • Ansigtssæbe med rosa ler. Det rosa ler, vi benytter i sæben til at give den lidt farve og karakter, er det samme, som du også kan få som ansigtsmaske. Du kan ikke mærke leret i sæben.
  • Ansigtssæbe med agurk. Her har vi blendet nogle økologiske agurker og tilsat sæben.

 

Bedste sæbe i køkkenet

Ingen tvivl om at Kaffesæben er den uundværlige følgesvend i køkkenet. Dels giver den et godt skrub, og fjerner dermed genstridigt snavs på hænderne, dels fjerner den lugt af f.eks. løg og fisk fra hænderne.

 

Bedste sæbe til hårvask

Flere af Sæbeværkstedets faste sæber er rigtig gode til hårvask.

 

Veganske sæber

Alle Sæbeværkstedets sæber er veganske, med undtagelse af Honningsæben, som indeholder bivoks og honning, som er ikke-veganske produkter.

 

Bedste sæbe i badet

Sæbeværkstedets sæber er gode i badet, fordi de generelt kan bruges til både hænder og krop.

Det er især praktisk at vælge sæber, som hænger frit på en snor. De smutter ikke så nemt fra én, når man står i badet, og på snoren tørrer de mellem brug, hvilke sæbe har godt af.

De sæber, vi har som badesæber, er

 

Bedste sæbe til havbadere

  • En sæbe kan bruges i havet, hvis den
  • Ikke forurener havet. Den skal være neutral
  • Skummer i saltvand. Det kræver en særlig sammensætning af olier
  • Hænger i en snor, så man kan have den med sig uden at tabe den af syne

Vi har udviklet en særlig sæbe til dette formål, nemlig Havsæbe. Havsæben er mild og neutral, hænger på en snor, og skummer i saltvand.

Vi har endda monteret en champagneprop på snoren, så den ikke går til bunds i havet.

Havsæben er også den perfekte julegave til vinterbadere. Selvom det nok er en udfordring for vinterbadere at stå og sæbe sig ind i det iskolde hav.