Patchouli Scrub

Bodyscrub med Patchouli og Lavendel. Duften af Patchouli er dyb, aromatisk og let jordagtig. Afbalanceret med Lavendelolien giver Patchoulien en duft, der er indbydende og karakteristisk. Scrubben er med økologisk rørsukker og mandelolie.

Det er en rigtig skøn afslutning af badet at bruge en god Bodyscrub. Når du træder ud af badet er du som et nyt menneske, og huden føles babyblød. Du kan droppe alt, hvad der hedder bodylotion, kropsolie og creme, for huden er blød og smidig allerede.

Denne bodyscrub er med sukker, hvor andre af vore scrubs er med salt. Sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.

Varenummer (SKU): 13.59 Kategori:

147,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold i Pink Patchouli Bodyscrub

Pink Patchouli Bodyscrub består af økologisk rørsukker i mandelolie. Den er tilsat afbalancerende æterisk olie af lavendel og patchouli.
Naturlig e-vitamin (tocopherol). Linalool (naturligt forekommende i æteriske olier).

Indhold 200 ml.

Sådan gør du

Når du træder ud af badet, har du den blødeste hud, du kan tænke dig. Du behøver ikke at bruge lotion, creme eller olie, for med sukkerret i scrubben har du skrubbet huden fri for døde hudceller og med mandelolien er huden blevet blød og smidig.

Scrubben bruger du som afslutning på badet. Tag en skefuld scrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Scrubben giver et godt skrub og stimulerer blodcirkulationen.

– huden frigøres for døde hudceller

– hudens naturlige fugtbalance opretholdes

– blodomløbet stimuleres

Du får en træske med, så du nemmere kan røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Patchouli Scrub”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *