Patchouli kropsolie

En skøn olie med en behagelig duft af patchouli.

Kropsolien består af mandel- og abrikoskerneolie, tilsat æteriske olier i en lav koncentration, så du kan anvende olien hver dag i eller efter badet.

De naturlige olier plejer huden og tilfører vigtige næringsstoffer, og anvendes olien på let fugtig hud, binder den fugten og holder huden spændstig og blød.

Varenummer (SKU): 10.69 Kategori: Tag:

129,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold

Mandelolie (prunus dulcis), abrikoskerneolie (prunus armeniaca). Æterisk olie af patchouli og lavendel. Naturlig e-vitamin (tocopherol).

150 ml.

 

Mere om Patchouli

Patchouliolien har været kendt og anvendt inden for parfumeindustrien i århundreder. Ligeledes har den været brugt til at holde tekstiler, silke og indiske sjaler fri for møl og utøj.
I dag er olien højt skattet og efterspurgt for sin duft og egenskaber.

Patchouliolien har en dyb, sensuel, lidt jordagtig duft. Den er antiseptisk og anses af aromaterapeuter for at være god mod uro, stress, depression. Den er god at blande med f.eks. citrusolier, lavendel eller andre blomsterolier, hvor den virker som om den forstærker eller fordyber den pågældende olies duft. Patchouliolien holder sig særdeles længe, duften bliver blot rigere og tættere med alderen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Patchouli kropsolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *