936 Gavepose Milde hænder
Indhold af gaveposen Milde hænder

Milde hænder

5 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

295,00 DKK

Gavepose med alt til at holde hænderne bløde og velplejede

Kategori:

Produktbeskrivelse

Gaveposens indhold

Håndlavet sæbe –Lavendel

Sæben er, som vore andre sæber, lavet af økologiske olier, heraf 40% økologisk jomfruolivenolie. Håndlavede sæber er oftest mindre udtørrende end industrisæber, da de har et stort indhold af naturlig glycerin og en del uforsæbet olie.
Vægt: ca. 100 g.

 

Håndbalsam

En effektiv, reparerende balsam, god mod revner og sprækker og tør hud. Balsammen består af økologisk jomfruolivenolie, økologisk morgenfrue, der virker helende og beroligende, økologisk bivoks og økologisk sheasmør, der begge virker beskyttende og blødgørende. Sheasmørret er et produkt, der ofte indgår i cremer og sæber, netop på grund af dets plejende, beskyttende egenskaber. Vi henter det hjem fra Burkina Faso, hvor sheanødderne indsamles og behandles af kvinde-cooperativer. Produktet er certificeret økologisk af Ecocert, og produktionen af sheasmør udgør en væsentlig indtægtskilde for de pågældende kvinder og deres familier.

Endelig er balsammen tilsat lidt æterisk olie af rosmarin og citron, begge gode olier for hænderne.

Indhold: ca. 75 g.

 

Håndcreme

En langtidsvirkende, plejende creme, der bl.a. indeholder økologisk olie af oliven og jojoba, aloe vera ekstrakt, og muskatelsalvie, der siges at virke cellereparerende. Cremen er fremstillet efter et unikt plantekoncept, og den er fri for kunstige konserveringsmidler.

Indhold: 200 ml.

 

Sæbeværkstedets gaveposer

Poserne er lavet specielt til Sæbeværkstedet af håndlavet papir fra Nepal. Papiret laves af træmasse, som høstes ved at unge planter skæres ned til knæhøjde. Derved tillades planten at vokse op igen. Planterne beskæres hvert 2-3 år, uden at de dør og efterlader uopdyrkede områder.

At lave papir er et meget gammelt og traditionelt håndværk i Nepal. Teknikken, som anvendes ved papirproduktionen, er 2000 år gammel. Vi køber poserne af en organisation, som støtter fattige håndværkere, ved at lægge opgaver af denne art ud til dem.

Organisationen får et overskud af denne handel, som går til dårligt stillede kvinder og børn i Nepal.

 

 

1 anmeldelse for Milde hænder

  1. 5 ud af 5

    :

    Rigtig fin gave ide til f.eks svigermor. Dejlige produkter. Kan varmt anbefales.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *