Glad i Bad Vildrose

En  dejlig gavepose med alt det, der skal til, for at du kan få et dejligt bad.  En lækker kropsolie, af rene og naturlige olier med en skøn duft. Olien trækker hurtigt ind og gør huden smidig. Derudover badesalt, som er godt at bruge i et karbad eller et fodbad. Endelig en håndlave sæbe, som er fremstillet at økologiske olier.

Varenummer (SKU): 919 Kategori:

270,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold

Glad i Bad – Vildrose

Vildrosesæbe. Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Lavendel, (Lavandula angustifolia) og Rosengeranium (Pelargoneum graveolens, (limonene*, linalool*, geraniol*, citronellol*). 100 gram

Vildrose kropsolie. Mandelolie (prunus dulcis), abrikoskerneolie (prunus armeniaca). Æterisk olie af ylang-ylang (cananga odorata), lavendel (lavandula angustifolia), og geranium (pelargoneum graveolens), (*limonene, *linalool, *geraniol, *citronellol, *citral). Naturlig e-vitamin (tocopherol). 150 ml.

Vildrose badesalt. Havsalt (sal maris), rosenknopper, æterisk olie af lavendel (lavandula angustafolia), rosengeranium (pelargoneum roseum), linalool*, limonene*, geraniol*, citronellol*, citral*.

Nettovægt 200 gram

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

 

Sæbeværkstedets gaveposer

Poserne er lavet specielt til Sæbeværkstedet af håndlavet papir fra Nepal. Papiret laves af træmasse, som høstes ved at unge planter skæres ned til knæhøjde. Derved tillades planten at vokse op igen. Planterne beskæres hvert 2-3 år, uden at de dør og efterlader uopdyrkede områder.

At lave papir er et meget gammelt og traditionelt håndværk i Nepal. Teknikken, som anvendes ved papirproduktionen, er 2000 år gammel. Vi køber poserne af en organisation, som støtter fattige håndværkere, ved at lægge opgaver af denne art ud til dem.

Organisationen får et overskud af denne handel, som går til dårligt stillede kvinder og børn i Nepal.

Kan det bedst betale sig at købe en gavepose, eller skal man købe tingene  hver for sig?

Hvis du  skal give en gave, er det en rigtig god idé at købe denne gavepose i stedet for at købe tingene hver for sig. Den er rigtig “hyggelig” og den er fint lavet.

Men hvis du skal bruge tingene til dig selv, og posen kun  er emballage, som du smider ud med det samme, kan det bedst betale sig at købe tingene hver for sig.

 

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glad i Bad Vildrose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Olier til krop og ansigt

  Vildrose kropsolie

  Skøn, blomstrende duft

  129,00 kr.
 • Faste sæber

  Vildrosesæbe

  Dufter rent og blomstrende af rene æteriske olier

  57,50 kr.
 • Badesalt

  Vildrose

  Afbalancerende og beroligende

  78,00 kr.