Glad i Bad Lavendel

En  dejlig gavepose med alt det, der skal til, for at du kan få et dejligt bad.  En lækker kropsolie, af rene og naturlige olier med en skøn duft. Olien trækker hurtigt ind og gør huden smidig. Derudover badesalt, som er godt at bruge i et karbad eller et fodbad. Endelig en håndlave sæbe, som er fremstillet at økologiske olier.

Varenummer (SKU): 918 Kategori: Tag:

270,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold

Glad i Bad – Lavendel

Lavendelsæbe. Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Lavendel, (Lavandula angustifolia). Tørrede lavendelknoppper og æterisk olie af Lavendel (Lavandula angustifolia), (limonene*, linalool*, geraniol*)

Lavendel kropsolie. Mandelolie (prunus dulcis), abrikoskerneolie (prunus armeniaca). Æterisk olie af lavendel (lavandula angustifolia), (*limonene, *linalool, *geraniol). 150 ml.

Kamille og Lavendel badesalt. Havsalt (sal maris), tørret økologisk kamille (matricaria recutita), æterisk olie af lavendel (lavandula angustafolia), linalool*, limonene*, geraniol*.

Nettovægt 200 gram

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

 

Sæbeværkstedets gaveposer

Poserne er lavet specielt til Sæbeværkstedet af håndlavet papir fra Nepal. Papiret laves af træmasse, som høstes ved at unge planter skæres ned til knæhøjde. Derved tillades planten at vokse op igen. Planterne beskæres hvert 2-3 år, uden at de dør og efterlader uopdyrkede områder.

At lave papir er et meget gammelt og traditionelt håndværk i Nepal. Teknikken, som anvendes ved papirproduktionen, er 2000 år gammel. Vi køber poserne af en organisation, som støtter fattige håndværkere, ved at lægge opgaver af denne art ud til dem.

Organisationen får et overskud af denne handel, som går til dårligt stillede kvinder og børn i Nepal.

Kan det bedst betale sig at købe en gavepose, eller skal man købe tingene  hver for sig?

Hvis du  skal give en gave, er det en rigtig god idé at købe denne gavepose i stedet for at købe tingene hver for sig. Den er rigtig “hyggelig” og den er fint lavet.

Men hvis du skal bruge tingene til dig selv, og posen kun  er emballage, som du smider ud med det samme, kan det bedst betale sig at købe tingene hver for sig.

 

 

 

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Glad i Bad Lavendel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Faste sæber

  Lavendelsæbe

  Rørt med tørrede lavendelknopper

  57,50 kr.
 • Badesalt

  Kamille & Lavendel

  Afstressende og rensende

  78,00 kr.
 • Olier til krop og ansigt

  Lavendel kropsolie

  Lavendelelskere vil nyde denne kropsolie

  129,00 kr.