Hamp Bodyscrub

Eksfoliér din hud med denne skønne saltskrub. Ved at skrubbe huden fjerner du de døde hudceller og du får en glat og fin hud. Derudover stimulerer du blodomløbet.

Derudover…

Det er en rigtig skøn afslutning af badet at bruge en god bodyscrub. Når du træder ud af badet er du som et nyt menneske, og huden føles babyblød. Du kan droppe alt, hvad der hedder bodylotion, kropsolie og creme, for huden er blød og smidig allerede.

Denne skrub består af uraffineret, økologisk atlanterhavssalt i mandel- og hampolie, samt en række afbalancerende æteriske olier.

 

Varenummer (SKU): 13.60 Kategori:

147,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Indhold

Hamp Bodyscrub består af uraffineret, økologisk atlanterhavssalt i mandelolie og hampolie. Den er tilsat afbalancerende æteriske olier af rosmarin og eucalyptus. Derudover er tilsat en smule e-vitamin. Derimod indeholder den ikke kunstige parfumer eller parabener.

Vi får vores økologiske hampolie fra Nyborggaard, et 100% økologisk landbrug ved Vildbjerg, i Vestjylland.

Indhold 200 ml.

Sådan gør du

Bodyscrub bruger du mens du er i bad, som den sidste del af badet.

Sådan gør du:

Når du har vasket dig, slukker du for bruseren. Du rører bodyscrub rundt med en ske, så salt og olie bliver til en ensartet masse. Derefter tager du med skeen noget scrub op i hånden og masserer det rundt på hele kroppen. Det giver et godt scrub og stimulerer blodcirkulationen. Derefter tænder du for vandet og skyller scrubben af. Du skal ikke bruge sæbe, kun vand. Derefter, når du træder ud af badet, har du den blødeste hud, du kan tænke dig.

Du skal ikke at bruge lotion, creme eller olie, for saltet skrubber huden fri for døde hudceller og mandelolien gør huden blød og smidig.

Vi giver dig en træske med til at røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

 

Saltet i Hamp Bodyscrub

Saltet er håndhøstet mineralrigt atlanterhavsalt fra Guerande i Bretagne. Her stemmes havvandet op og ledes gennem bassiner, til saltkoncentrationen er så høj, så ”salthøsteren” – ”le paludier”, kan høste saltet med rive morgen og aften, fra april til september.

Skal man vælge en saltskrub eller en sukkerskrub?

Salt giver et mere kontant skrub, hvor sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hamp Bodyscrub”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *