Eucalyptus

Den kraftige duft af eucalyptus er frisk og opkvikkende. Den er god at bruge, når man skal øge koncentrationen. Prøv for eksempel, hvis du skal læse til eksamen eller læse noget andet, som er ekstra krævende, at dryppe lidt eucalyptus i aromalampen. Hvis du skal køre en lang tur i bil, kan det også være en idé at dryppe et par dråber eucalyptus på automåtten.

Olien udvindes ved dampdestillation af eucalyptusblade

5 ml.

Varenummer (SKU): 80.81 Kategori:

47,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Æterisk olie af eucalyptus må ikke komme på huden i ren form. Hvis man selv ønsker at blande krops- og massageolie kan man godt det, men det skal være en meget svag opløsning.

Olien er livsfarlig at indtage, og absolut skadelig at få i øjnene.

Den er endvidere brændfarlig.

Latinsk navn: Eucalyptus globulus.

 

Generelt om æteriske olier

Æterisk olie er ren natur i fortættet form. Olien udvindes af blomster, bark, træ, skal, blade eller andet. Der er flere måder, olien udvindes på. Koldpresning, hvor man mekanisk klemmer saft og olie ud, er én måde. Destillation er en anden. Her sendes varm damp gennem plantematerialet, og når dampen fortættes, vil en del af væsken være olie.

Advarsel, som gælder omgang med alle æteriske olier:

Brug ikke æteriske olier ufortyndet, hverken indvortes eller udvortes på kroppen, uden kyndig vejledning af en uddannet aromaterapeut.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eucalyptus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *