Vanilje læbebalsam

Sæbeværkstedets serie af læbebalsam er, på grund af sammensætningen af naturlige ingredienser, langtidsvirkende og yder god beskyttelse mod både vejr og vind og tørt indeklima.

Til duft har vi i denne balsam tilsat en smule ægte vanilje.

Varenummer (SKU): 11.51 Kategori:

57,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Læbebalsam Vanilje indeholder økologisk jomfruolivenolie, økologisk sheasmør, økologisk bivoks, sojaolie, jojobaolie og morgenfrueolie. For duft har vi tilsat æterisk olie af ægte vanilje.

Ingredients: Olea europea fruit oil, butyrospermum parkii butter, cera alba, glycine soya oil, calendula officinalis flower oil, simmondsia seed oil, vanilla planfolia fruit extract.

 

Mere om ingredienserne, Læbebalsam Vanilje:
Bivoks

Bivoksen absorbers ikke af huden men lægger sig som en beskyttende hinde, som huden kan ånde igennem. Det modvirker hudirritationer, binder fugten i huden og virker cellegendannende.

 

Sheasmør (som nogen kalder Shea Butter, men nu er vi jo i Danmark…)

Sheasmør er et af naturens vidundere, som udretter mirakler for din hud (ups, har du hørt den før? Det er dog ikke desto mindre rigtigt). Virker helende og beskyttende, og er så godt at vi i Sæbeværkstedet har valgt at føre to forskellige slags rent sheasmør. Én som er uraffineret, taget lige op af gryden så at sige, uden at der er gjort noget som helst for at sløre den lidt specielle duft, som sheasmør har (læs her), og en som er raffineret, hvor duften er fjernet (læs her)

 

14 gram

Dåsens mål: Ø42 mm, højde 18 mm

Holdbarhed: 1½ – 2 år fra købsdato.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vanilje læbebalsam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *