Rosa ler

Rosa ler er en mild lertype, der anbefales til sart, eventuelt tør hud. Evnen til at optage urenheder er som for de andre lertyper.
Rosa ler egner sig fortrinligt til ansigtsmasker, hvor den blødgør, giver spændstighed/styrker, virker beroligende og astringerende.

Varenummer (SKU): 16.03 Kategori:

85,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Sådan gør du

Bland 2-3 spsk. ler med to spsk. vand eller kildevand. Vandet kan evt. erstattes af kamillete, roibushte, rosenvand el.lign. Lad masken sidde ca. 15 min. og vask af med lunkent vand. Der er nok i et bæger til cirka 5 ansigtsmasker. Slut af med en nærende ansigtscreme eller olie. En skefuld ler i et karbad eller et fodbad renser og blødgør huden.

 

Mere om leret

Rosa ler til ansigtsmaske er egentlig en blanding af rødt ler og hvidt ler, kaolin. Det indeholder silicium, aluminium, jern, magnesium, sodium, fosfor, potaske og kalk.

Videnskabelige undersøgelser i nyere tid har påvist en række gavnlige effekter af ler. Leret aktiverer kroppens egne ressourcer og genopretter dens naturlige balance. Ler evner at optage giftstoffer, samtidig med at det tilfører kroppen nødvendige mineraler, f.eks. mangan, selen, og jern.

SÆBEVÆRKSTEDETs ler er gravet op af gruber under jorden, tørret i solen og malet til helt fint pulver. Der føres grundig laboratoriekontrol af sammensætning og renhed af leret.

Ler har været kendt og anvendt til pleje af helbred og velvære siden tidlige tider og flere steder på jorden. For 3000 år siden blev det anvendt mod betændelsestilstande, til sårheling og balsamering. De gamle romere brugte leret ved knoglebrud, og mudderbade var ligeledes en udbredt tradition. I nyere tid har de store pionerer for leret i Frankrig været ægteparret Gallon og Dr. Jean Heitz, der i 1953 grundlagde firmaet Argiletz. De tog i 50’erne ud i helsekostmagasiner og udbredte på ny budskabet om lerets fantastiske egenskaber. I dag sælges leret således stadig i helsekostmagasiner og på de franske apoteker, både i dets rene form til omslag og indvortes brug, og i forarbejdede produkter, shampoo, tandpasta, ansigtsmasker m.v.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rosa ler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

  • Børster og kamme

    Ansigtsbørste

    Kvalitetsbørste af gedehår til blid pleje af dit ansigt

    104,00 kr.