Herrebørste, hård

  • Eksklusiv herrebørste af pæretræ og børster af ægte vildsvinehår. Lækker og gedigen kvalitet
  • God til kraftigt hår
  • Også god til fuldskæg
  • Modvirker splittede hårspidser
  • Stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden
  • Ligger godt i hånden
Varenummer (SKU): 12.47 Kategori:

238,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Kvalitetsbørste af olieret bøgetræ med ægte vildsvinehår.

Vildsvinehårene har en opbygning og struktur, som er meget lig menneskehårene. Dette hjælper til at de kan absorbere overskydende fedtstof fra dele af hovedbunden og frigive det til andre tørre områder af hovedbunden og hårstråene. Dette giver håret glans og fylde, og forhindrer splittede hårspidser.

Kigger man hen over børstens hårspidser, kan man se, at hårene er afskåret forskudt. Dette giver en god massageeffekt og stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden.

Denne børste er også særdeles velegnet som skægbørste, hvis du har et stort skæg. Thorvald Stauning ville have sat pris på denne børste. Hercules Poirot og Salvador Dali ville derimod begge have valgt en mindre skægbørste.

Denne børste findes i to udgaver, hvor den ene er lidt stivere i hårene end den anden. Vildsvinehårene er kraftigst og hårdest på den inderste del, tættest ved huden. På den hårde børste har man benyttet den del af svinehårene, som har siddet længst inde mod huden på vildsvinet. På den blødere børste, har man benyttet den del af hårene, som har siddet længere ude. Vi anbefaler den hårde børste til kraftigt hår og til fuldskæg, og den mindre hårde børste til kortere og knap så kraftigt hår.

 

Mere om hårbørsten:

Olieret pæretræ

Fremstillet i Tyskland.

113 x 64 mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Herrebørste, hård”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *