Se kurv “Ansigtsscrub med Damascenerrose” er blevet tilføjet til din indkøbskurv.
1354-scrub-vildrose-a
1354-scrub-vildrose-300×214

Vildrose – Saltskrub

5 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

132,00 DKK

Eksfoliér din hud med denne skønne saltskrub. Ved at skrubbe huden fjerner du de døde hudceller og du får en glat og fin hud. Derudover stimulerer du blodomløbet.

Men hvad der er ligeså vigtigt…

Det er en rigtig skøn afslutning af badet at bruge en god bodyscrub. Når du træder ud af badet er du som et nyt menneske, og huden føles babyblød. Du kan droppe alt, hvad der hedder bodylotion, kropsolie og creme, for huden er blød og smidig allerede.

Denne skrub består af uraffineret, økologisk atlanterhavssalt i mandelolie. Den er tilsat afbalancerende æteriske olier af lavendel, rosengeranium og ylang-ylang. Derimod indeholder den ikke kunstige parfumer eller parabener.

Produktbeskrivelse

Indhold af Vildrose Bodyscrub

Vildrose bodyscrub indeholder økologisk atlanterhavssalt (sal maris), sød mandelolie (prunus dulcis). Æterisk olie af ylang-ylang (cananga odorata), lavendel (lavandula angustifolia), og geranium (pelargoneum graveolens), *limonene, *linalool, *geraniol, *citronellol, *citral.

*Naturligt forekommende i æteriske olier. Naturlig e-vitamin (tocopherol).

Indhold 200 ml.

 

Sådan gør du

Skrubben bruger du som afslutning på badet. Tag en skefuld skrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Skrubben giver et godt skrub og stimulerer blodcirkulationen.

– huden frigøres for døde hudceller

– hudens naturlige fugtbalance opretholdes

– blodomløbet stimuleres

Du får en træske med, så du nemmere kan røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

 

Saltet

Vi bruger håndhøstet mineralrigt atlanterhavsalt fra Guerande i Bretagne. Her stemmes havvandet op og ledes gennem bassiner, til saltkoncentrationen er så høj, så ”salthøsteren” – ”le paludier”, kan høste saltet med rive morgen og aften, fra april til september.

 

Skal man vælge en saltskrub eller en sukkerskrub?

Salt giver et mere kontant skrub, hvor sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.

 

 

1 anmeldelse for Vildrose – Saltskrub

  1. 5 ud af 5

    :

    Denne anbefales, helt nydelig, huden blir silkemyk :0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *