Se kurv “Ansigtsscrub, neutral” er blevet tilføjet til din indkøbskurv.
Bodyscrub Vildrose
1354-scrub-vildrose-300×214

Bodyscrub – Vildrose

5 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

132,00 DKK

Eksfoliér din hud med denne skønne saltskrub. Ved at skrubbe huden fjerner du de døde hudceller og du får en glat og fin hud. Derudover stimulerer du blodomløbet.

Når du træder ud af badet er du som et nyt menneske, og huden føles babyblød. Smid bodylotion, kropsolie og creme ud, for huden er blød og smidig allerede.

Denne skrub består af uraffineret, økologisk atlanterhavssalt i mandelolie. Den er tilsat afbalancerende æteriske olier af lavendel, rosengeranium og ylang-ylang. Derimod indeholder den ikke kunstige parfumer eller parabener.

Produktbeskrivelse

Indhold af Bodyscrub Vildrose

Bodyscrub Vildrose indeholder økologisk atlanterhavssalt (sal maris), sød mandelolie (prunus dulcis). Æterisk olie af ylang-ylang (cananga odorata), lavendel (lavandula angustifolia), og geranium (pelargoneum graveolens), *limonene, *linalool, *geraniol, *citronellol, *citral.

*Naturligt forekommende i æteriske olier. Naturlig e-vitamin (tocopherol).

Indhold 200 ml.

 

Sådan gør du

Scrubben bruger du som afslutning på badet. Tag en skefuld skrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Scrubben giver et godt skrub og stimulerer blodcirkulationen. Samtidig frigøres huden for døde hudceller og dens naturlige fugtbalance opretholdes.

Du får en træske med, så du nemmere kan røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

 

Saltet

Vi bruger håndhøstet mineralrigt atlanterhavsalt fra Guerande i Bretagne.

 

Saltskrub eller en sukkerskrub?

Denne scrub er en saltscrub, og salt giver et mere kontant skrub, hvor sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.

 

 

1 anmeldelse for Bodyscrub – Vildrose

  1. 5 ud af 5

    :

    Denne anbefales, helt nydelig, huden blir silkemyk :0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *