vildrose-badesaebe

Vildrose – badesæbe

88,00 DKK

En skøn og velduftende badesæbe, der er god at have med i badet.

BadeSæben er monteret med en snor af hamp. Derfor er den praktisk i badet, hvor de kan hænge på blandingsbatteriet eller på en krog. Den tørrer således godt igennem efter brug, hvilket er godt for både holdbarhed og hygiejne.

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Indhold:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Lavendel, (Lavandula angustifolia) og Rosengeranium (Pelargoneum graveolens, (limonene*, linalool*, geraniol*, citronellol*). Tørrede rosenblade.

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

Vægt 180 gram.

Mere om vore håndlavede badesæbe

Sæbeværkstedets håndlavede badesæbe dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Når du køber sæben får du den leveret i en cellofanpose. Den er dekorativ og god at bruge som gave.

Alle vore badesæber på snor fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Vildrose – badesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *