Soapi sæbemagnet

  • Med en Soapi sæbemagnet hænger sæben frit, og holder sig på den måde tør. Det forlænger sæbens holdbarhed, og du slipper for at sæben bliver fedtet og blød.
  • Soapi er fremstillet af fiskenet, sejl og andet maritimt affaldsmateriale indsamlet i Nordjylland.
  • Soapi sæbemagnet er nem at montere. Du trækker blot en strimmel af klæbematerialet på bagsiden, og sætter den på væggen eller på vasken. Den skal nok blive siddende.
  • Vælg mellem mange farver. Der skal nok være en farve, som passer til dit køkken eller badeværelse.
  • For at sæbe skal kunne sidde fast på magneten, skal du klemme en kapsel ned i sæben. Så for at du kan montere sæben er du nødt til at drikke en flaske øl eller sodavand først.
  • Magneten i Soapi’en er kraftig. Kraftig nok til at kunne holde et stort stykke sæbe, uden at det falder ned.

 

Varenummer (SKU): 17.06 Kategorier: , Tag:

115,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Soapi sæbemagnet

Soapi sæbemagnet leveres med kraftigt klæbende lim. Soapi leveres uden den kapsel, som er nødvendig for at få sæben til at hænge fast på magneten

Mål: Ø 5 cm

 

Mere om Soapi

Ideen om en magnet til at hænge sæben på er jo slet ikke ny. Faktisk er der stor sandsynlighed for at dine forældre eller bedsteforældre havde en sæbemagnet på badeværelset tilbage i 1970’erne eller 80’erne. Af en eller anden grund forsvandt de ud af billedet, ligesom fast sæbe også gjorde det. De senere år er fast sæbe kommet tilbage på mange håndvaske, og derfor er behovet der igen for sæbemagneter. Og nu i et mere nutidigt design.

Initiativet til at starte produktionen af Soapi blev taget af et par unge mennesker i Berlin, som brænder for at reducere mængden af plastik i havene. De designede Soapi for at minimere brugen af plastik i badeværelset. Denne sæbemagnet gør det nemmere at bruge fast sæbe, både til hænderne, kroppen og håret i stedet for i plastikflasker, som skal smides ud. Spildet af plastik reduceres på den måde i badeværelset, samtidig med at gamle fiskenet bliver fjernet fra havene og genbrugt til noget nyttigt.

Derfor bruger de granulat af genbrugt plastik fremstillet af fiskenet, sejl og andet maritimt plastikaffald til fremstillingen af Soapi. Plastikaffaldet kommer fra Nordjylland, hvor det bliver lavet til granulat og derfra transporteret til Berlin.

Sådan gør du

Find det sted, hvor du vil have din Soapi Sæbemagnet siddende. Det skal være en lodret overflade, og den skal være flad og ren.

Træk det beskyttende papir af klæbemærket, som sidder bagpå sæbemagneten.

Placer Soapie’en, hvor du vil have den.

Nu tager du en kapsel fra en øl eller en sodavand, og presser den ned i sæben. Det kan sæbe godt holde til – i hvertfald hvis det er sæbe fra Sæbeværkstedet. Den flækker ikke.

Nu sætter du sæben med kapselsiden ind mod sæbemagneten. Og så er du kørende.