rasul-badesaebe

Rasul – badesæbe

5 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

88,00 DKK

Til hud og hår. Indeholder udover rasul økologisk sheasmør, og æterisk olie af bl.a. rosmarin og patchouli, der begge har en gunstig effekt på hårbunden.

Rasul har været brugt siden midten af det forrige årtusinde til krops- og skønhedspleje af både hud og hår. Rasul kaldes også for Afrikansk eller Marokkansk Sæbejord, og er en type vulkansk ler, der stammer fra Atlasbjergene i Marokko.

Rasulen har en enestående evne til at rense og optage urenheder i hud og hår, samtidig med at den tilfører en lang række vigtige mineraler og næringsstoffer.

 

Kategori:

Produktbeskrivelse

Indhold:

Forsæbet oliven-*, kokos-*, og palmeolie*. Sheasmør*, Æterisk olie af ceder, patchouli, rosmarin og eucalyptus. Rasul.
*) Økologisk ingrediens – i alt ca. 96%

Vægt 180 gram.

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Når du køber sæben får du den leveret i en cellofanpose. Den er dekorativ og god at bruge som gave.

Alle vore badesæber på snor fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde.

1 anmeldelse for Rasul – badesæbe

  1. 5 ud af 5

    :

    Jeg kan varmt anbefale denne sæbe.
    Jeg bruger sæben som en almindelig shampoo til mit krøllede hår og resultatet er virkelig godt. Den er rensende uden at virke udtørrende og naturligt blødgørende uden silikone! Et rigtig godt produkt til den bevidste forbruger.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *