Pink badesæbe

Pink Patchouli – badesæbe

88,00 DKK

Duften af Patchouli er dyb, aromatisk og let jordagtig. Afbalanceret med Lavendelolien giver Patchoulien en duft, der spiller fint sammen med sæbens romantiske udseende.

Patchouliolien er kendt som en beroligende, sensuel olie. Det samlede duftindstryk en karakteristisk, ren, behagelig duft, som både mænd og kvinder vil synes om.

Pink Patchouli Badesæbe er monteret med en snor af hamp. Derfor er den praktisk i badet, hvor de kan hænge på blandingsbatteriet eller på en krog. Den tørrer således godt igennem efter brug, hvilket er godt for både holdbarhed og hygiejne.

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Pink Patchouli Badesæbe – Indhold:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet palmeolie, forsæbet kokosolie (sodium cocoate). Æterisk olie af Patchouli (Pogostemon Cablin) og Lavendel (Lavandula angustifolia), (limonene*, linalool*, geraniol*).  Rosa ler (illite).

* Naturligt forekommende i æteriske olier.

Vægt 180 gram.

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Når du køber sæben får du den leveret i en cellofanpose. Den er dekorativ og god at bruge som gave.

Alle vore badesæber på snor fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Pink Patchouli – badesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *