Ingefær & Gulerod

Ingefær & gulerod er en skøn velduftende sæbe af lutter rene, naturlige ingredienser.

 

Varenummer (SKU): 1.11 Kategori:

57,50 kr.

Ikke på lager

Beskrivelse

Indhold:

Indholdet af Ingefær & Gulerod sæbe er: Forsæbet olivenolie* og kokosolie*. Gulerodsolie.  Æterisk olie af ingefær og grapefrugt.

*økologisk ingrediens

 

Ingredients: (efter forsæbning) Sodium olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Olea Europea Fruit Oil*, Sesamum Incdicum Seed Oil, Citrus Paradisii Peel Oil, Cocos Nucifera Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Daucus Carota Sativa Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil. Limonene**, Citral

 

** Naturligt forekommende i æteriske olier

 

Vægt 100 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ingefær & Gulerod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Sæbeskåle m.v.

  Sæbeboks

  Tag sæben med på tur

  55,00 kr.
 • Sæbeskåle m.v.

  Sæbeskål

  Udført i bøgetræ og behandlet med linolie.

  109,00 kr.