Se kurv “Ansigtsscrub med Damascenerrose” er blevet tilføjet til din indkøbskurv.
Saltscrub

Hav – Saltskrub

132,00 DKK

Eksfoliér din hud med denne skønne saltskrub. Ved at skrubbe huden fjerner du de døde hudceller og du får en glat og fin hud. Derudover stimulerer du blodomløbet.

Derudover…

Det er en rigtig skøn afslutning af badet at bruge en god bodyscrub. Når du træder ud af badet er du som et nyt menneske, og huden føles babyblød. Du kan droppe alt, hvad der hedder bodylotion, kropsolie og creme, for huden er blød og smidig allerede.

Denne skrub består af uraffineret, økologisk atlanterhavssalt i mandelolie, samt en række afbalancerende æteriske olier.

 

Produktbeskrivelse

Indhold

Hav bodyscrub består af uraffineret, økologisk atlanterhavssalt i mandelolie. Den er tilsat afbalancerende æteriske olier af lavendel, geranium og muskatelsalvie. Derudover er tilsat en smule e-vitamin. Derimod indeholder den ikke kunstige parfumer eller parabener.

Indhold 200 ml.

Sådan gør du

Når du træder ud af badet, har du den blødeste hud, du kan tænke dig. Du behøver ikke at bruge lotion, creme eller olie, for med saltet i scrubben har du skrubbet huden fri for døde hudceller og med mandelolien er huden blevet blød og smidig.

Hav bodyscrub bruger du som afslutning på badet. Tag en skefuld scrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Scrubben giver et godt skrub og stimulerer blodcirkulationen.

– huden frigøres for døde hudceller

– hudens naturlige fugtbalance opretholdes

– blodomløbet stimuleres

Du får en træske med, så du nemmere kan røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

 

Saltet i Hav bodyscrub

Vi bruger håndhøstet mineralrigt atlanterhavsalt fra Guerande i Bretagne. Her stemmes havvandet op og ledes gennem bassiner, til saltkoncentrationen er så høj, så ”salthøsteren” – ”le paludier”, kan høste saltet med rive morgen og aften, fra april til september.

Skal man vælge en saltskrub eller en sukkerskrub?

Salt giver et mere kontant skrub, hvor sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Hav – Saltskrub”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *