hamp-badesaebe

Hamp – badesæbe

88,00 DKK

God til vask af både krop og hår.

Hampolie, der presses af hampplantens frø, besidder en lang række gode hudplejende egenskaber. Den virker helende og reparerende, og sæben er således god til både hud og hår, ikke mindst tør, irriteret hud eller hårbund.

Sæben er bekvemt monteret med en snor af hamp. Derfor er den praktisk i badet, hvor de kan hænge på blandingsbatteriet eller på en krog. Den tørrer således godt igennem efter brug, hvilket er godt for både holdbarhed og hygiejne.

Badesæben leveres i en cellofanpose, og er en personlig og dekorativ gave til andre eller til dig selv.

Ikke på lager

Kategori:

Produktbeskrivelse

Indhold:

Forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet økologisk palmeolie (sodium palmate), forsæbet økologisk kokosolie (sodium cocoate), forsæbet olie af hampfrø (sodium cannabis sativa)

Vægt 180 gram.

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Når du køber sæben får du den leveret i en cellofanpose. Den er dekorativ og god at bruge som gave.

Alle vore badesæber på snor fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Hamp – badesæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *