1602 Gult ler
De fire typer ler

Gult ler

3 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

75,00 DKK

Anbefales til fedtet hud, og hårkur, til at gengive håret vitalitet og styrke.

Produktbeskrivelse

Sådan gør du

Bland 2-3 spsk. ler med to spsk. vand eller kildevand. Vandet kan evt. erstattes af kamillete, roibushte, rosenvand el.lign. Lad masken sidde ca. 15 min. og vask af med lunkent vand. Der er nok i et bæger til cirka 5 ansigtsmasker. Slut af med en nærende ansigtscreme eller olie.

Indeholder ikke som de andre lertyper mangan, zink og aluminium. Til gengæld indeholder den en stor del jern, og den er rig på potaske.

Til hårkur: Bland leret med vand som til ansigtsmaske. Massér lerblandingen ned i hovedbunden og lad det sidde 10 minutter. Skyl efter med vand.

 

Mere om ler

Videnskabelige undersøgelser i nyere tid har påvist en række gavnlige effekter af ler. Leret aktiverer kroppens egne ressourcer og genopretter dens naturlige balance. Ler evner at optage giftstoffer, samtidig med at det tilfører kroppen nødvendige mineraler, f.eks. mangan, selen, og jern.

SÆBEVÆRKSTEDETs ler er gravet op af gruber under jorden, tørret i solen og malet til helt fint pulver. Der føres grundig laboratoriekontrol af sammensætning og renhed af leret.

Ler har været kendt og anvendt til pleje af helbred og velvære siden tidlige tider og flere steder på jorden. For 3000 år siden blev det anvendt mod betændelsestilstande, til sårheling og balsamering. De gamle romere brugte leret ved knoglebrud, og mudderbade var ligeledes en udbredt tradition. I nyere tid har de store pionerer for leret i Frankrig været ægteparret Gallon og Dr. Jean Heitz, der i 1953 grundlagde firmaet Argiletz. De tog i 50’erne ud i helsekostmagasiner og udbredte på ny budskabet om lerets fantastiske egenskaber. I dag sælges leret således stadig i helsekostmagasiner og på de franske apoteker, både i dets rene form til omslag og indvortes brug, og i forarbejdede produkter, shampoo, tandpasta, ansigtsmasker m.v.

1 anmeldelse for Gult ler

 1. 3 ud af 5

  :

  I used it on my face, washed and finished with oil. Though the process of making mud was definitely fun, it stretched my skin (which is a good thing) but left it red for 2 days. My skin is very sensitive, so maybe that was one of my crazy allergies.

  I originally bought it to use on my hair, but still haven’t had a chance to do it.

  • :

   Hi Hanna :)
   The mask should not dry out, it should only sit in about 10 minutes. If you are still red, do not use it.
   Yours sincerely
   Sæbeværkstedet

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *