Bodyscrubs og Ansigtsscrubs

Bodyscrub bruger du som afslutning på badet. Tag en skefuld skrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Skrubben giver et godt skrub og stimulerer blodcirkulationen. Samtidig frigøres huden for døde hudceller og dens naturlige fugtbalance opretholdes.

Sådan gør du:

Når du har vasket dig, slukker du for bruseren. Du rører Bodyscrub rundt med en ske, så salt/sukker og olie bliver til en ensartet masse. Derefter tager du med skeen noget scrub op i hånden og masserer det rundt på hele kroppen. Derefter tænder du for vandet og skyller scrubben af. Du skal ikke bruge sæbe, kun vand. Derefter, når du træder ud af badet, har du den blødeste hud, du kan tænke dig.

Du skal ikke at bruge lotion, creme eller olie, for saltet/sukkeret skrubber huden fri for døde hudceller og mandelolien gør huden blød og smidig.

Vi giver dig en træske med til at røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

Salt eller sukker?

Nogle scrubs er med salt, andre med sukker som “skrubbemiddel”. Og hvad skal man vælge?

Salt giver et mere kontant skrub, hvor sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.