Barbersæbe Sæbeværkstedet

Barbersæbe

2 ud af 5 baseret på 1 kunde anmeldelser
(1 kundeanmeldelse)

45,00 DKK

En barbersæbe bruger man, når man barberer sig med skraber eller med kniv (ragekniv).

Sæben giver et tæt, fast og holdbart skum, når man skummer sæben op med en barberkost. Den føles kølig og frisk på huden, når skummet stryges ud på kinderne.

Samtidig er sæben mild, og ikke udtørrende for huden. Det er vigtigt, for det at barbere sig hver eneste dag kan være en hård omgang for den sarte ansigtshud, hvis ikke sæben er skånsom.

 

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Sådan bruger man barbersæbe

Skum barbersæben op med en barberkost. Det gør du ved at gøre barberkosten våd, og gnide den i lette roterende bevægelser mod barbersæben, som du holder i den anden hånd. Fortsæt til du har en dusk af tæt, hvid barberskum på børsten.

Massér barbersæbeskummet ind i skægget, som skal barberes. Skægstubbene skal blødgøres inden kniven eller skraberen kommer for at gøre sit arbejde.

 

Indhold i barbersæbe:

Barbesæbe består af forsæbet økologisk jomfruolivenolie (sodium olivate), forsæbet kokosolie (sodium cocoate). Aloe vera og æterisk olie af teatree, lavendel, krusemynte, Indeholder limonene, linalool  *)

* Naturligt forekommende i æteriske olier

Vægt 100 gram.

 

Mere om vore håndlavede sæber

Sæbeværkstedets håndlavede sæber dufter fantastisk. Rene og ægte dufte, som man lige i nuet føler, at man kan blive helt afhængig af. De skønne dufte kommer af naturlige æteriske olier, som er udvundet af planter og blomster.

Sæberne indeholder kun naturlige ingredienser, og de er lavet med omtanke. Derfor kan de tåles og nydes af de fleste. Alle sæber er fremstillet ved håndkraft. Når vi pakker sæberne i folie, sker det på beskyttet værksted i biologisk nedbrydelig plastfolie.

Vore sæber er fremstillet efter koldprocesmetoden, en enkel proces der skåner miljø og materialer. Sæberne har alle et højt indhold af naturlig glycerin, samt et vist indhold af uforsæbet olie, der gør sæberne mindre udtørrende end mange industrielt fremstillede sæber.

Sæberne indeholder ikke syntetisk fremstillede olier, farvestoffer eller konserveringsmidler.

En del af sæberne fremstiller vi på vores værksted i Karlslunde. Andre fremstilles i Grækenland hos en famile, der, ligesom os selv i en årrække har fremstillet sæber ved håndkraft. Vi har givet dem vore opskrifter og leverer en del af råvarerne for at sikre at kvaliteten er den samme, som når vi selv fremstiller sæben.

 

1 anmeldelse for Barbersæbe

 1. 2 ud af 5

  (verificeret ejer):

  Desværre ikke en sæbe der, efter min mening, er særligt velegnet til barbering. Jeg har gennem mange år anvendt barbersæber af alskens forskellige fabrikater (udenlandske) men har forsøgt om jeg kunne opdrive en dansk fabrikeret sæbe til formålet.

  Problemet er, at sæbeskummet simpelthen ikke bliver tykt nok, men fortsætter med at være meget luftigt og fyldt med små bobler. Som nævnt har jeg brugt barbersæbe gennem flere år, uden problemer,så jeg tillader mig at gå ud fra, at problemet ligger i sæben, og ikke hos mig :-)

  De håndsæber jeg har købt fra Sæbeværkstedet et fantastiske, så det er lidt ærgerligt, at man ikke er kommet helt i hus med babersæben (der faktisk mest af alt minder om en god håndsæbe).

  • :

   Hej Bjarke. Tak for dine kommentarer. De hjælper os i den løbende produktudvikling. Det glæder os, at du i øvrigt synes, at sæberne er fantastiske.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…